was successfully added to your cart.

Styrelseutbildning med fokus på kvinnor i styrelserummet

By 1 mars, 2018Nyheter

“Vi vill se fler kvinnor i ledande befattningar och i styrelserummet”
– Petra Laewen, VD Women Ahead.

Petra Laewen & Michaela SundelinWomen Ahead

Women Ahead är en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor inom mansdominerade branscher och organisationer. De hjälper företag att uppnå en god balans i arbetsgrupper som bidrar till ökad mångfald samt jämställdhet vilket på sikt leder till bättre lönsamhet.

Endast 6% kvinnor har titeln Vd samt 21% kvinnor sitter på en styrelsepost inom börsnoterade bolag. Detta vill vi så klart ändra på. Därför har vi tillsammans med Styrelsebalans tagit fram en separat styrelseutbildning för endast kvinnor. Detta för att vi tillsammans vill lyfta Sverige och få till en förändring med fler kvinnor inom Vd poster och styrelser.

“Vi vill att våra kandidater ska sticka ut, därför erbjuder vi alla intensivkursen i styrelsearbete så att de ligger i topp” säger Petra Laewen, VD på Women Ahead.

Läs mer om utbildningen & boka din plats här
I samarbete med Women Ahead

Leave a Reply