was successfully added to your cart.

Catharina Lagerstam

By 4 april, 2018Hemlig gäst

 Vem är hemlig gäst när du utbildar dig?

Catharina Lagerstam

Catharina Lagerstram är styrelseproffs, oberoende granskare och ¨privat investerare och hon är en av de hemliga gäster som Styrelsebalans presenterar på intensivkursen i styrelseutbildning. Ett väldigt uppskattat inslag med plats för samtal och frågor från deltagare.

Ett möte med Catharina Lagestam gör både avtryck och intryck. Hon är extremt kunnig, frispråkig, rättfram och humoristisk – en timmes föreläsning och dialog går snabbt

Hon är känd för sitt mod och raka rygg i granskandet av styrelser. Det har väl knappast undgått någon att hon var visselblåsaren som satte stopp för HQBanks övervärdering av akter och även den oberoende granskning av försäkringsbolaget ALLRA som avslöjade förskingring och oegentligheter.

Det är henne man ringer om man verkligen vill veta hur det står i bolagen.

Idag har hon två styrelseuppdrag Ica Försäkring och Franska Skolan, lägger sin tid på att investera, granska och it-bolaget Investmate som honstartat tillsammans med fyra andra

Rubriker vi minns är ”Jag tror inte Sverige är redo för mig” och ”Tack, Catharina, du har gjort Sverige till ett bättre land”.

Läs mer om "Jag tror inte Sverige är redo för mig"Läs mer om "Tack Catharina, du har gjort Sverige till ett bättre land”

Leave a Reply

nio + 19 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.