was successfully added to your cart.

Ta steget in i framtidens styrelser

By 15 juni, 2018Nyheter, Utbildning

Petra Laewen, Vd Women Ahead & Lena Gustafsson, Grundare av Styrelsebalans

Ta steget in i framtidens styrelser

Med drivkraft och framåtanda kommer du långt och med vår intensivkurs i styrelsearbete kan du ta dig hela vägen till ditt drömjobb. När du är redo för att anta högre position, så är vårt jobb att förbereda dig inför uppdraget.

Du får verktyg och kunskap för att bättre förstå hur traditionella verksamheter fungerar, hur entreprenörer arbetar, det politiska spelets vägar och det ger dig kunskap att ställa rätt frågor för att få rätt svar.

Vi tror att framtidens styrelser kräver människor som är innovativa nytänkare, som är vassa företagsbyggare, smarta förhandlare, de som förstår gig-ekonomi och proffs på kommunikation – och inte minst äkta människor. Vi tror att du är en av dom!

Tillsammans med Women Ahead bjuder Styrelsebalans in till en 2-dagars intensivkurs i styrelsearbete, en utbildning som passar morgondagens chefer, ledare och styrelser.

Läs mer om utbildningen & boka din plats här
I samarbete med Women Ahead

Women Ahead är en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor, som hjälper företag att uppnå en god balans i arbetsgrupper och därmed bidrar till ökad mångfald samt jämställdhet vilket leder till bättre lönsamhet.

Vi vet idag att endast 6% kvinnor har titeln Vd samt 21% kvinnor sitter på en styrelsepost inom börsnoterade bolag. Detta vill vi så klart ändra på. Detta för att vi vill lyfta Sverige och få till en förändring med fler kvinnor inom Vd poster och styrelser.

Leave a Reply

10 + 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.